Anasayfa
Hakkımda
Reklam
İletişim
v4
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.
sipsiv2
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.
wordpress seo
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.

Beko Efsane Totem Yarışması

6 saat önce Onur BATUR tarafından yazılmıstır.
Beko en ‪efsanetotem‬ sahibi 5 çifti Barselona’ya yolluyor! 

En efsane 5 totem sahibi çifti Beko 8 Mart’ta Barselona seyahatine götürüyor! 

Hem de Camp Nou stadında oynanacak FC Barcelona – Rayo Vallecano maçına! “Bu totem tutar!” diyorsan, ‪#‎efsanetotem‬ etiketi ile sen de totemini Instagram veyaTwitter hesabından paylaş, Barselona seyahati kazan!

Yarışma Detayı:
  • Kampanya 18.02.2015 (00.01) – 21.02.2015 (23.59) tarihleri arasında dijital ortamda gerçekleşecektir.
  • Kullanıcıların yarışmaya katılabilmeleri için kampanya tarihleri arasında #efsanetotem hashtagi ile kendi totem anlarının fotoğraflarını veya yazılı olarak anlatımını, Twitter veya Instagram hesaplarından paylaşmaları gerekmektedir. Kullanıcılar kampanyanın gerçekleştirileceği tarihler arasında istedikleri sayıda paylaşımda bulunabilirler.   
  • Yarışmaya katılacak olan kullanıcıların 18 yaş veya üstü olması ve yurt dışına çıkma engeli bulunmaması gerekmektedir. Bu şartları yerine getirmeyen kullanıcılar, yarışmaya katılsa ve yarışmayı kazansa dahi hediyesi teslim edilmez.
  • Kazanan yarışmacılar, jüri tarafından belirlenecektir.
  • Kazanan yarışmacılar yarışma sonunda www.facebook.com/beko sitesinde açıklanacaktır. Kazanan yarışmacılara, yarışmaya katıldıkları hesapları üzerinden geri dönüş yapılacak ve iletişim sağlanacaktır. Yarışmacının hesabının gizli olması durumunda, BEKO yetkilileri kişiye ulaşılamaması sorumluluğunu almaz.
  • Yarışma süresince aşağıdaki hediyeler verilecektir;
  • 5 kişiye çift kişilik İspanya Seyahati (06.03.2015-09.03.2015 tarihleri arasında, oda kahvaltı çift kişilik konaklama), İstanbul/Barselona/İstanbul gidiş-dönüş uçak biletleri ve 8 Mart 2015 Pazar günü Camp Nou’da oynanacak FC Barcelona – Rayo Vallecano maçına VIP bilet hediye edilecektir. İspanya içerisindeki Havaalanı/Otel/Havaalanı transferleri ödüle dahildir. Talihlilerin İstanbul içi ulaşımları ile pasaport, vize ve harç masrafları ise kendisine aittir. Seyahat süresince talihlilerin ve yanlarında getirecekleri kişinin başına gelebilecek herhangi bir olaydan ve ilgili konsolosluğun talihliye veya yanında getireceği kişiye vize vermemesinden Arçelik A.Ş. sorumlu tutulamaz. Seyahat İstanbul’da başlar ve biter. Yukarıda belirtilmeyen öğünler ve diğer özel harcamalar dahil değildir.
  • Hediyeler nakit paraya çevrilemez; kazanan yarışmacı kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.
  • Asil talihliler, hediyeyi almaya direkt olarak hak kazanan talihlidir. Ancak, asil talihliler kendilerine tanınan yasal başvuru süresi içerisinde hediyelerini kullanmak için başvurmazlarsa, ya da yarışma katılım koşullarında belirtilen şartları sağlayamıyor ve 18 yaşından küçük oldukları tespit edilir ise hakları elenir. Bu durumda, taahhüt edilen hediyelerin verilebilmesi için, yarışmada belirlenen kurallarca yedek talihlilere hediye hakkı geçmektedir. Hediye hakkı geçen yedek talihliler, kendilerine tanınan hediyelerini teslim alma süresi içerisinde başvurmazlarsa veya gerekli yarışma katılım koşullarında belirtilen şartları sağlayamıyorlarsa hakları elenir ve bir sonraki yedek talihliye hediye hakkı geçer. Yedek tahlililer gerektiği durumda www.facebook.com/beko sayfasından duyurulacaktır.
  • Katılımcı tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan dolayı, Arçelik A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Arçelik A.Ş. yarışma boyunca, herhangi bir kullanıcı sözleşmedeki taahhütlerine aykırı davrandığı; yarışma uygulamasından yasalara ve dürüstlük kurallarına aykırı olarak istifade ettiği veya yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı takdirde, o yarışmacının ya da uygulama kullanıcısının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Kişilerin kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Arçelik A.Ş. bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Bu yarışma Arçelik A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 17.02.2015 tarihli ve 52739871-255.05.02/455-1165 sayılı izni ile kapsam dışında düzenlenmektedir.
  • Katılımcı, bu Katılım Koşulları’nda yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini ve kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.